Har jag glömt nåt?

Har jag glömt nåt?

Sitter här med en sån där känsla av att jag har glömt något… eller att jag borde göra något… men jag kan inte komma på vad det är. Vet inte ens OM det är något… jag kanske bara inbillar mej.

Idag är det fredag och vi är som vanligt ”lediga”. En ledig fredag innebär att vi avslutar veckans arbete, fixar veckobrev och beställningar osv. Det innebär också att vi storhandlar och gör allt annat som vi inte hunnit under veckan. Så idag ska vi bla till centrum och gör en ”inventering” på apoteket, grabbarna behöver fylla på sina mediciner. Vi ska hämta ett gäng paket på posten, kolla lite på rean och fixa en grej på banken.

Hittills har vi handlat och Martin är ute med hunden, jag ska hänga en tvätt och sen blir det lunch när Junior kommer från jobbet om en stund. I bästa fall kan vi också hinna ta ner en av de 3-4 stora buskar som jag vill ha bort. Men det vete sjutton om vi hinner/orkar innan jag tar slut och kvällen tar vid.

Ikväll är vi barnfria… eller ja.. det är vi väl alltid. De sk barnen är ju stora och sköter sej själva. Junior ska på bio med sin tjej och Senior jobbar. Så vi hamnar väl framför tv´n antar jag, vi har fortfarande massor inspelat som vi inte sett än.

Men nu ska jag väl fortsätta grunna på OM jag glömt något och vad det isf kan vara… hmmm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.