Svårt leva i nuet?

Svårt leva i nuet?

”Min” strand – Fajara beach

Jag försöker att leva i nuet och vara närvarande här och nu, så gott det går… men det är svårt när man vill att tiden ska gå fort och man vill vara i en annan tid. Jag skulle gärna hoppa 19-20 månader fram i tiden för att se hur livet blir då. Samtidigt längtar jag till jul då jag ska få återse och visa mitt kära Gambia för familjen. Det är lite knepigt att leva i nuet när man har så mycket man längtar efter och ser fram emot.

Jag har mängder med planer! Det första jag längta efter är alltså resan över nyår, men en annan stor dag blir när Senior flyttar hemifrån. Han har ögonen öppna och ställer sej i kö direkt när det kommer upp en ny lägenhet som passar. När han flyttar ska jag äntligen få tillbaka mitt sovrum! Då åker de två dataplatserna ner i Seniors rum direkt! Att efter 15 år få ett kontor och ha sovrummet bara som sovrum ska bli så skönt! Då får vi plats och slipper röran. Då ska sovrummet målas om också, en ljus beige färg ska det bli.

De där som händer om nästan två år är mer diffust… jag vet egentligen bara att Martin pluggat klart då och att vad som helst kan hända… då är även Junior klar med skola och lärlingsperioden och flyttar väl han också. När bägge barnen är utflugna kan vi fundera på jourhem på riktigt. Med bara mej och Martin i huset finns det plats att ta emot ett barn eller en ungdom som behöver lite extra stöd.

Som ni ser så finns det så mycket spännande grejer som ska hända att det är svårt att bara vara här och nu. Jag är så otroligt nyfiken på mitt framtida liv att jag knappt kan vänta  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *