Har ni testat Matkasse?

Har ni testat Matkasse?

Jag brukar ju säga att planering är A och o för mej och för de flesta som vill gå ner i vikt. Så här i början av året är det många som börjar sin viktresa. Då finns det några bra knep, ett är matkasse!

Vi fick testa Citygross matkasse när den var alldeles ny och har sedan testat den igen några gånger efter det. Citygross har nämligen ett samarbete med Viktväktarna och har en Viktväktarkasse där alla rätter är anpassade och uträknade efter Viktväktarnas kostprogram. Varje rätt har alltså uträknade Smartpoints.

Det finns fyra olika VV-kassar; Klassiska Matkassen, Låga Matkassen med måltider för max 8 SP, en vegetarisk kasse och en laktosfri kasse. Rätterna passar hela familjen och varieras med kött, fisk, kyckling och vegetariskt. Den klassiska kassen bjuder just den här veckan bla på färspytt, fisk med mango, asiatisk kyckling och frittata. Det finns andra kassa från Citygross också som inte har med Viktväktarna att göra.

Jag tycker det är skiiiitsmart! Någon annan som tänker åt en, plockar ihop råvarorna och kör hem hela paketet åt en – fattas bara någon som lagar maten också, men nåt får man väl göra själv 🙂

Tycker du att detta är intressant och vill veta mer så klickar du HÄR. Så kan du läsa med om de olika kassarna, se priser och boka den som passar dej bäst.

Detta inlägg innehåller affiliate/klicklänkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *