Matsedel v 1 – 2019 – Nyårsveckan!

Matsedel v 1 – 2019 – Nyårsveckan!

Nyårsafton! Dagen då man sammanfattar året och gör upp planer för nästa. Mitt år har varit belt ok, jag sammanfattar det HÄR

Nyårsdagen är dagen då nyårslöftet ska börja förverkligas och jag kommer att skriva flera inlägg den närmaste tiden för att hjälpa er igång. Men redan nu vill jag ge er några råd. Oavsett vad det är ni ska koma igång med, om det är vikt som ska bort, om ni ska sluta röka, börja träna eller ta körkort. Gör upp en plan och skriv ner delmål och mål. Anteckna även vinsten med att gå ner i vikt, sluta röka eller vad det nu är ni ska göra. Och ha tålamod. ALLA kör i diket på vägen till målet, det är inget misslyckande. Misslyckande ligger i att ge upp… å det har ni väl inte tänkt att göra den här gången?

Jag har inget annat löfte än att ta ännu bättre hand om mej, det räcker så tycker jag. Å jag tar hand om mej själv superbra just nu. Jag går långa promenader på stranden medan solen smeker min kropp och mjukar upp mina onda och värkande leder. Jag mår verkligen så bra här!

Om vi hade varit hemma hade vår veckomeny sett ut så här:

Nyårsafton: Gratinerad Hummer fr 4 SP Flex 

Tisdag: Blomkålspizza 3 SP Flex

Onsdag: Kyckling med timjan 4 SP Flex plus ris

Torsdag: Mango- och fläskfilégryta fr 6 SP Flex plus ris

Fredag: Smakrik räkgryta 3 SP Flex plus ris

Lördag: Kycklingrullader med färskostfyllning 5 SP Flex plus ris/potatis

Söndag: Vitkålsgratäng med lax 4 SP Flex plus tillbehör

Passa på att göra lite matlådor till vardagen kör igång igen. Båda kycklingrätterna passar, även fläskfilégrytan, räkgrytan och vitkålsgratängen funkar i frysen. Så gör lite extra.

Ha nu ett riktigt gott slut på 2018 och ett gott nytt 2019!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *