Har sett delfiner nu!

Har sett delfiner nu!

Så har vi då äntligen varit ute på delfintur. Först såg vi en ensam delfin som hoppade framför oss, sen var det en lååååång väntan tills nästa dök upp. Då var det tre delfiner som vi sedan kunde följa under en ganska lång tid. Senior, Junior och Martin hoppade i – jag väntade i båten med kameran i högsta hugg. Junior kom så nära att han kunde klappa en av delfinerna! Tänk då på att detta är vilda delfiner som inte alls är vana vid människor. Coooolt!

Det har tillstött lite problem här på hotellet, så vi kommer att flytta. Antingen flyttar vi direkt nu ikväll, annars blir det imorrn. En del av problemen är att elen inte fungerar som den ska, vi har hittills varken haft varmvatten eller AC. Kan låta som ett i-lansdproblem… Men när standarden bara sjunker vartefter dagarn går så är det inte kul längre… idag fick vi inte ens äta oss mätta till frukosten. Killarna har skurit sej på lösa kakelplattor i poolen mm mm… Hade personalen på hotellet bett om ursäkt, försökt rätta till eller kompenserat oss hade det varit en sak, nu har de mest ryckt på axlarna. Vi har sparat länge för att komma iväg på denna resa och vill nu bara ha det som vi betalat för. Inga orimliga krav alltså.

Vi vet alltså inte var vi kommer att hamna eller om det finns internet där. Men det ska nog gå att uppdatera er på nåt sätt…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *