Bytt strand

Bytt strand

Så har vi flyttat och även här finns internet!

En kille från resebyrån här nere kom förbi igårkväll och pratade med oss. Han kunde med egna ögon se att allt verkligen inte stod rätt till på hotellet och att det vi berättat var sant. Skönt att bli trodd direkt utan minsta tvivel eller misstanke om att vi försöker utnyttja läget och tjäna på det. Jag är så glad att vi efter stor tvekan och grundlig research valde Kilimanjaro Safari Agency som ”vår” researrangör, allt har verkligen gått supersmidigt.

Så när vi la oss igår visste vi bara att vi skulle få ett sms under morgonen. Detta kom ca 10 och ungefär en halvtimme senare blev vi hämtade för att åka till ett annat hotell. Å det sista som händer när vi ska checka ut är att de försöker blåsa oss! När vi ska betala det vi ätit och druckit får man det till 307 dollar! Vi har halvpension, så det kan omöjligt bli så mycket. Jag ber att få se alla notor och mycket riktigt har de försökt att få oss att betala ALLA måltider. Efter en del omräkning är vi nere på 62 dollar, en ganska stor skillnad… Men mej lurar man inte så lätt!

Iaf… vi åker ca 40 minuter och hamnar på östkusten. Ett litet sött ställe med bara 24 rum/bungalows. Vi får ett hjärtligt välkomnande och får se rummen innan vi bestämmer oss för att bo här. Alla är jättegulliga och måna om att vi mår bra och trivs. Stranden är härlig och rummen är RENA! Vi äter lunch och är sedan på stranden resten av dagen.

Skönt att få landa på ett vänligt ställe efter allt strul. Dessutom finns det varmvatten! Imorrn bitti blir det en lång, varm dusch för första gången sedan safarin. Ska bli skönt att verkligen kunna skrubba sej ren.

Återigen vill vi tacka Martin på Kilimanjaro för att han rett ut allt vårt strul och att det löst sej på absolut bästa sätt. Här kommer vi att trivas!!!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *