Härlig helg!

Härlig helg!

Vi har haft en riktigt bra helg och har en hel dag till ledigt! Så här på söndagkvällen brukar vi planera veckan och Martin går och lägger sej tidigt eftersom han ska upp vid 5-tiden på måndagarna, men inte imorrn! För imorrn är det RÖD dag och leeeedigt 🙂

Imorrn ska vi fixa klart i badrummet, nu är taket målat tre gånger och det är jätteljust där inne  🙂  Så nu är det fritt fram för Junior att fixa dit taklamporna igen så snickarna kan få lite lyse att jobba i. Imorrn ska badkaret och alla andra lösa grejer ut. När snickarna kommer på tisdagmorgon ska det bara finnas fasta grejer kvar där. Så får de ta bort toan, handdukstorken och alla vattenkranar. Sånt tar inte så lång tid, så hela badrummet ska nog vara helt rent innan de går hem på tisdageftermiddag. Och sen kan de börja bygga upp kalaset igen! Men det är på tisdag det.

I förmiddags var vi ute med våra medlemmar och gick. Jag fixade att gå 6,5 km för första gången på ganska länge, visst gjorde det lite ont – men inte värre än att jag tog mej runt. Så idag har jag gått hela 15 169 steg, det är mer än på väldigt länge! I bästa fall har jag kompenserat en del för allt godis… Så under veckan har jag tagit tre promenader, vilket också var ganska länge sen. Nu är jag på g igen!

Senior har packat ihop sej och dragit till Öland, Junior jobbar nästan hela nästa vecka. Men imorrn har vi som är hemma sovmorgon, nästa gång blir nästa söndag. Så det gäller att passa på! Imorrn är det måndag och veckans vägning, det blir INTE kul! Men men, nu är vi baske mej på gång igen!

 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *