Hästar på ICA

Hästar på ICA

För at återknyta till föregående blogg om hästar så vill jag ebrätta följande:
 
Jag är alltså ordförande i Astma och Allergiföreningen i Huddinge – Botkyrka – Salem och är inte särskilt sjuk i allergier eller astma själv, men lite har jag. Jag har svårt för pollen, vissa läkemedel, vissa pälsdjur och dofter.
 
Jag visste itne att jag inte tålde hästar… förrän jag stod vi mejeridisken på ICA Maxi och ett gäng ridklädebeklädda tjejer kom och ställde sej brevid mej. Det var 2 mammor och 5 flickor, alla i ridkläder och långt utsläppt hår. Direkt från ridskolan tror jag…
 
Direkt när de ställer sej brevid mej känner jag att alla möjligheter till andning försvinner. Näsa och ögon börjar rinna och jag släpper korgen och rusar ut ur butiken. Eftersom jag inte har några större problem med allergier elelr astma har jag ju inga mediciner med mej. 
 
Jag stannar utanför butiken och suger in så mycket luft jag kan och kör hem i den takt jag kan. Handlingen fick jag ta senare.
 
Men det är alltså så en alelrgiker kan ha det, när folk inte tänker på hur de beter sej inför sin omgivning. Det är helt självklart att man inte tar med sej hästen in på ICA, men kläderna glömmer man.
 
Jag hoppas att man med information kan komma till rätta med detta.
 
 

Ett svar på ”Hästar på ICA

  1. Jag är allergisk mot det mesta (eller allt utom gluten & ägg som jag brukar säga…) och det har hänt mer än en gång att jag varit tvungen att kliva av bussen pga andra passagerare, antingen med husdjur, "nyridna" eller fjortisar som duschat it "Date".
    Keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *