Hej och hå

Hej och hå

Nu ska det packas igen. Den här gången är det för en vecka i Gamleby. Igen… känns som jag kom därifrån för inte så länge sen. Var ju där vecka 3 med Junior och nu är det Seniors tur. Skolan har fixat så jag kan ta med Baileys, de är verkligen helt suveräna!
 
Jag och Baileys får bo i ett eget hus, där ingen elev bor. Alla för att minimera risken för allergi. Jag hoppas och tror att en och annan elev ställer upp som hundvakt på sin lediga tid, så jag kan göra lite nytta också. Å andra sidan så gör jag nytta bara genom att finnas där. Nån trulig tonåring ska jag nog hinna prata ordentligt med.
 
Så nu ska jag bara fundera ordentligt… har jag kommit ihåg allt? Det är iofs inte hela världen om jag glömt något, en annan mamma kommer på onsdag. Hon kan alltid ta med det jag glömt hemma.
 
En vecka med god mat och härliga ungomar!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *