Jag blir så trött…

Jag blir så trött…

Vårbudgeten presenteras idag och allt Anders Borg säger förvanskas och smutskastas innan han ens har sagt det… Jag vet inte hur många gångern jag nu hört att Moderaterna ska avskaffa bostadsbidraget. Men det stämmer ju inte! Man ska bara förändra förutsättningarna och se till så att de som behöver det kan få ersättning, att fusket minskar helt enkelt.
 
Man säger också att pensionärerna kommer drabbas hårt. Men pensionärerna har man överhuvudtaget ingen fundering på att förändra något till det sämre för. Det sk bostadstillägget rör man inte. Men folk kan inte hålla isär bostadsbidrag och bostadstillägg. Läs på innan ni uttalar er!
 
Jag tycker att årets vårbudget är ett stort steg i rätt riktning. Jag förstår att folk är i chocktillstånd. När vi haft maktskifte förr har det sällan hänt något, nu utför regeringen det de lovat i valet och då blir helt plötsligt folk missnöjda. Trodde man att den här regeringen skulle göra som den förra och bara sitta där och kosta pengar? Detta är en regering som gör som den lovat och då blir det helt plötsligt ramaskiiiii.
 
Skärp er! Detta är vad många av er begärt i många, många år. Nu händer det! Vänta oss se hur resultatet blir istället.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *