Heja Friskolan!

Heja Friskolan!

(s) vill förbjuda alla vinstdrivande friskolor. Jag är av en helt annan mening! Kan inte de kommunala skolorna tillgodose barnens behov och lära dem det den ska, då måste man som förälder välja en annan skolan. Det är min skyldighet som förälder.
 
Vår ”gamla” skolan, var en helt vanlig kommunal skola. Min äldste son blev misshandlad 3 ggr på kort tid och rektorn kallade det för ”pojkstreck” vid samtliga tillfällen. Han vägrade till slut att gå till skolan och var borta nästan en termin i åk 5.
 
Hösten i åk 6 fick han komma till Kunskapsskolan och vi är jätte nöjda. För mej spelar det ingen roll om skolan går med vinst eller ej. Sonen trivs, han lär sej mycket mer än förut, han har engagerade lärare som dessutom är behöriga, han har kompisar (!) och vi föräldrar är välkomna att besöka våra barn och äta lunch med dem när vi vill.
 
Nu börjar även yngste grabben och jag hyser inga tvivel om att även han kommer att trivas och få en bra utbildning. Det måste finnas skolor av flera olika slag, så att alla kan hitta sin ”grej”. Strunt samma om skolan är kommunal eller vinstdrivande – bara den funkar!!!
 
 
 
 

2 svar på ”Heja Friskolan!

  1. har inte missbrukat…möjligheten?
    Det är faktiskt de, som i första hand får *sossarna*, att vilja sanera bland dem/ta bort ALLA!
    ALLA barn, ska ha lika möjligheter och RÄTTIGHETER…men då främst, de religiösa friskolorna har…ja, missbrukat sin rättighet!
    HUR-vet vi, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *