Heureka – jag kan faktiskt också!!!

Heureka – jag kan faktiskt också!!!

Jag är inte känd för att baka eller tillbringa särskilt mycket tid i köket. Men idag är det kladdkakans dag och för en gångs skull så tänkte jag iaf uppmärksamma det. Men det blir nog ingen klassisk kladdkaka, utan en Chokladbonanza! Sen får vi väl se vem som egentligen gör den, jag eller Martin… men det är jag som ha tänkt till iaf! Jag planerar och Martin utför planen… det kallas samarbete och fördelning av arbete  🙂

lakritsfestivalen i våras fick jag Caroline Ahlqvists bakbok Älska Att Baka. Den har mest värmt bokhyllan fram till nu, även om jag sneglat i den lite då och då… Men nu är det dax att damma av den! Så igår frågade jag Carro vad hon mest rekommenderar i boken och utan någon större tvekan svarade hon just Chokladbonanza. Den tar lite tid att göra, men ska vara värd jobbet och tiden.

Här bjuder jag på både bild och recept, eller rättare sagt Caroline bjuder på det. Det är ju hennes recept! Om ni inte ser ordentligt på bilden, så kan ni köpa kokboken här eller kolla in Carros egen blogg Älska Att Baka – där hon bjuder på massor med härliga recept och lockande bilder.

Inte nog med att hon gör världens godaste lakritstårta, hon är trevlig också  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *