Himla bra barnfilm!!!

Himla bra barnfilm!!!

Det var lite mycket igår, men allt var himla kul! Redan innan 10 åkte vi in till stan med Gunilla och hennes lilla Mary. Det var dax för gaaaala! Galapremiär på Big Hero 6 närmare bestämt. Subito hade bjudit in till stort galej på Rigoletto.

ALLA var där! Det var lång kö när vi kom fram och i minglet såg vi bla Sofia Wistam, Marika Karlsson, Shirley Clamp, Morgan Alling, Linus Wahlgren och Leif GW Persson! Det blev lite kramkalas, vi tog för oss av allt det goda (ballerinakex, haribos nappar, muffins, donuts, ramlösa och festis) och letade sen efter plats. Det var knökfullt! Undrar om inte några faktiskt fick stå upp…

Big Hero 6 är Disneys nya barnfilm som innehåller precis allt. Där finns spänning, sorg, humor, vänskap och självklart moralkakan som alla barnfilmer ska ha. Den här gick ut på att man ska vara schysst, inte luras, gå i skolan och sköta sej… typ.Vi såg den i 3D och det var himla coola effekter.

Även de minsta barnen verkade tycka att den var helt ok, men jag tror att den passar bäst från kanske 5 år och uppåt. Vi fyra gillade den och vi är från 7 till 45 år  🙂

Filmen har premiär på fredag och de svenska rösterna görs bla av Benjamin Wahlgren, David Lindgren, Morgan Alling och Nour El-Refai.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *