Hmmmm

Hmmmm

Vi hann inte klart! Så kan det bli…

Lite i hallen och en hel del i köket är kvar, men det ska vi i bästa fall hinna göra imorrn. Junior kommer vara hemma imorrn med, han hostar för mycket för att gå till skolan. Så hans uppgift imorrn, förutom att göra klart en grej i engelska och en bilduppgift, blir att städa kylskåpet. Jag ska städa klart hallen och ta hand om allt småplock i köket, medan Martin fortsätter att städa i köksskåpen. Han har hittat en massa grejer som vi inte behöver och som därför ska sälja på loppisen nästa helg.

Men övriga huset är i tip-top-skick nu och det var så skönt i kväll, vi tände ljus och tittade på tv tillsammans, i ett städat vardagsrum. Visst är det fortfarande en del Tradera-grejer som ligger där, men det är iaf inte stökigt eller dammigt längre. Det ser inbjudande och rent ut och jag vet att när jag torkar golvet imorrn, så kan vi nästan ha pick-nick där 🙂

Så jag är nöjd, trots att vi inte hann klart. Ett lugn sprids i mitt inre ju längre vi kommer med städningen. Harmoni kallas det visst? Känns så skönt att veta att mitt hem är fritt från damm och basilusker och att vi nu verkligen gjort allt för att hålla oss friska och sunda. Är också en skön känsla att veta att vi ännu en gång har lyckats rensa ur grejer som vi inte behöver. Något som verkligen syns i både sovrum och kök. Vi hann nästan klart, 5 dagar har vi hållit på och imorrn borde vi vara klara. Det har tagit tid, men då har vi oxå varit väldigt grundliga. Inget fusk eller hafsverk här inte.

Jag är nöjd – gillar den känslan.
Vi har hjälps åt – gillar den känsla oxå.
Älskar min duktiga familj och är stolt över dem – älskar verkligen den känslan!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *