Hösten är här nu…

Hösten är här nu…

Jag tycker inte om hösten! Så är det bara! När sommaren försvinner och går över i höst, då vill jag bara gå i ide. Andra tycker luften är skön och att det blir så vackra färger. Jag tycker bara det blir kallt och tråkigt!
 
Tänk om man kunde göra som vissa djur och bara sova tills det är vår och varmt igen… det skulle underlätta en hel del. Höstdepp är ju ganska vanligt och jag blir på ett väldigt mycket sämre humör än på sommarhavlåret.
 
Har tänkt försöka med ljusterapi – undrar om det funkar?
 

Ett svar på ”Hösten är här nu…

  1. Jag är en så'n där höstälskare, men en kompis till mig i Vermont lider faseliga under det mörka halvåret & hon tycker att ljusterapi är en välsignelse & har t o m köpt en egen lampa att använda hemma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *