Hur gör man nu då?

Hur gör man nu då?

Mitt kök ser ut som ett bombnedslag med micorn mitt på köksbordet, skåp som halft om halft hänger på väggen. En fläckt som halvhänger på väggen för att torka upp vattnet ur väggen och taket är uppfläkt. Skåpluckor, lister och takpanelen ligger på golvet. Alla kokböcker ligger spridda över köksbänken… och detta ska jag alltså lyckas laga mat i…
 
Jag får väl använda maschetas för att ta mej fram till diskbänken. Det var tur att jag tömde diskmaskinen i morse, i nuläget hade det varit omöjligt. Fyyy va jag ogillar när det är så rörigt, men vad gör man?
 
Får slå mej fram till diskbänken så jag kan skala potatis. Jag tror att spisen är ganska fri från grejer. Så kan jag gör potatismos iaf. Sen lägger jag i lite saltkött så blir det lapskojs! Enkelt! Kalorisnålt, enkelt och mat som ungarna gillar. Så får det bli!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *