Hur ofta?

Hur ofta?

Jag springer ju runt på en del event, pressvisningar, premiärer och andra kul grejer. Då måste man ha kläder på sej, självklart… hur skulle det se ut annars?

Oftast har jag numera ganska lätt att välja kläder. Nu kan jag ha det mesta utan att det sitter som ett korvskinn och det mesta ser helt ok ut. Förr var det värre… kläder fanns det, men jag trivdes inte i nästan nåt.

Man ska ju gärna vara snyggt klädd och gärna ha något som är något sånär i tiden. Den lilla svarta är ju klassisk och kan användas när som helst, hur ofta som helst. Eller? Hur ofta är det egentligen ok att ha en och samma klänning? Måste det gå en viss tid mellan tillfällena? Eller beror det på vilket plagget är? Just den lilla svarta verkar ju vara ok att använda hur ofta som helst, medan tex en röd klännig som sticker ut lite måste hänga till sej lite mellan bjudningarna. Har jag rätt eller fel?

Ikväll blev vi hastigt och lusigt inbjudna till premiären av Hallonbåtsflyktingen på Rigoletto och nu måste jag alltså bestämma vilka kläder jag ska ha. Om två timmar ska jag vara där… Jag tycker den lilla svarta är tråkig… men det känns som alla andra klänningar har använts för ofta. Så nu börjar den stora garderobsinventeringen! Wish me luck…

Hörs imorrn!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *