Lilla Bloggdagens vinnare!

Lilla Bloggdagens vinnare!

Vi hade ett gäng vinnare under gårdagen och ytterligare ett gäng ska utses senast söndag. Att välja vinnare är svårt! Särskilt när det handlar om fotografering av olika föremål, det är ju väldigt personligt vad man tycker om en bild.

De tävlingar som avgjordes direkt på plats var mest kreativa bild på Ängeln vi fick från By Margarete, bästa mat eller fikabild och bästa bild på alla goodiebagsgrejer på en och samma bild (två vinnare).

Bästa bild på Ängeln var den som Tess tog av sej själv med ängeln som pannsmycke. Vi valde bilden för att ängeln syns tydligt och för att hon visade att man kan använda den på mer än ett sätt. Den här måste vår generösa sponsor vara supernöjd med! Tess vann ett matchande armband från samma butik. Alla bilder var väldigt fina och nu kryllar det av vackra skyddsänglar på instagram  🙂

Vill ni ha en egen finns den att beställa i Margaretes web-shop för bara 199 kr.

Bästa matbilden tog Johanna och vi valde bilden för att den både visar god mat och lite av den vackra miljön runt Sundby Gård. För detta vann Johanna ett knivset från Point Blanc/Globalstore. Vi köpte såna knivar i somras och är supernöjda. Alltid vassa och skär lätt genom en mogen tomat.

Att välja bästa bild på goodiebagen var väldigt svårt! Men till slut valde vi Agnieszkas bild med alla grejer och vattnet i bakgrunden. Agneiszka vann en chokladfontän från Roliga Prylar som jag tror att hennes barn blev extra glada för.

Och som vinnare nummer två valde vi Anettes där hon ligger  och skrattar mitt
bland alla grejer. Det såg så härligt ut och hon utstrålade sån glädje
att det var en självklar vinnare. För detta vann hon en lunch för två
Sundby Gård.

När vi stod och delade ut priserna kändes det tråkigt att inte kunna ge alla varsin vinst samtidigt som det är en förmån att få dela ut grejer över huvudtaget. Men det är klart; alla fick ju faktiskt tre himla bra goodiebags  🙂

MEN vi hade faktiskt ett tröstpris också. Det skulle gå till någon som gjort något speciellt eller ansträngt ej lite extra men ändå inte nått hela vägen  fram till vinst. Smicker och mutor kunde funka för att få priset, men sånt var det dåligt med! Priset gick till Nyree för alla hennes fina ängla-bilder. Hon hade tagit så många, på en mängd varierande sätt och spridit solsken över alla hela dagen. Därför tyckte vi att hon skulle få dagens tröstpris som var ett ”läppstift” från Lustjakt.

Å på söndag har vi alltså några nya vinnare. Då ska vi utse de två bästa blogginläggen, bästa bild, en tävling från Living and Room och en från Stanpresenter. Så jag tror att det är ett gäng fotografer som pysslar med sina bilder nu för att välja ut de abslut bästa i samlingen. På söndag får vi se vilka som vann… spänningen är oliiiidlig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *