Hur sjutton ska vi hinna?

Hur sjutton ska vi hinna?

Nu börjar stressen komma krypande… Imorrn är det kalajs och jag har masor att fixa innan dess och nästan ingen tid. Jag är ju ”ledig” idag…

För att hinna så mycket som möjligt gick jag upp vid 7.30. Pratade med Junior innan han gick till skolan, fixade frukost och väntade på att Martin skulle göra sej färdig. Min plan är att vara på Ica Maxi innan 9, så att vi handlat klart och packat in varorna innan 10. Sen ska vi lämna Baileys hos mamma för att hinna med tåget till stan 11.37. Eftersom man inte vet hur tågen fungerar, så har vi bestämt oss för att ta det tåget, trots att vi skulle kunna ta ett tåg senare.

Vi ska nämligen på utbildning i säljteknik idag och eftersom vi nästan aldrig är i stan numera, så har vi bestämt lunchdate med en fd arbetskompis också. Det ska bli jättekul att träffa henne. En arbetskompis från tiden på SF. Hon jobbade på Rival, jag på bla Draken. Vi hade en nära kontakt då, men har inte setts på nästan 15 år. Vi hittade varandra på Facebook och har hållit kontakten där ett tag. Men nu ska vi ses!

Klockan 14 börjar utbildningen och håller igentligen på till 18, men vi måste ge upp 16.30. Så vi hinner hem och vinka av Junior som ska till Eskilstuna på simtävlingar hela helgen. När han åkt ska jag städa och Martin börja med maten inför imorgon. Vi ska ha kroppkakor, så fläsket ska förberedas.

Känns som vi har lite för mycket som ska fixas och alldeles för lite tid. Den där utbildningen kom väldigt olägligt, men kan vara bra att gå även om det bara blir några timmar. Jaja, vi får väl se hur mycket vi hinner… kalajset blir ju av ändå, oavsett hur rörigt vi har det. Å tycker gästerna att det är stökigt, ja – då får de väl städa åt oss då 🙂

Det blir som det blir…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *