I mitt horoskop för dagen står det: ”Förmiddagen verkar fin och trevlig tills du blir varse något du gärna vill ha ändring på. Tålamod krävs dock ännu.” Hur bra stämmer inte det då?

Klev upp på vågen och hade förståss gått upp, det gjorde jag igår också och i förrgår… jag, jag vet: Man ska inte väga sej varje dag! Men när man blir nojjig kan man lixom inte låta bli. Å nu mår jag bara dåligt 🙁

Jag vet ju att det förmodligen beror på att jag inte kan röra mej ordentligt, att jag förmodligen har urinvägsinfektion, att jag är småförkyld och självklart för att jag ätit fel. Idag ska vi börja skriva checklista igen och imorrn ska jag se om jag kan få en läkartid och kolla upp mitt ben och ta en urinprov. Jag mår skit! När jag inte trivs i min kropp blir jag lessen och irriterad. Jag fräser och snäser och vill bara sova.

Vissa menar att vikt är ett lyxproblem. Kanske för vissa. För mej handlar det helt och hållet om självkänsla och om att trivas i sin kropp. Nu ligger jag långt över 25 i BMI igen, jag ska ner drygt 5 kg. Hur ska jag kunna vara trovärdig inför mina medlemmar om jag bara ökar i vikt? Jag måste göra något nu och det känns så tungt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *