Inte bästa flyttvädret kanske…

Inte bästa flyttvädret kanske…

Vi har INTE tur med vädret. Allt gick bra fram till lunch, sen började snökaoset. Snön vräkte ner och vägen blåste snabbt igen. Bara man lämnade bilen några minuter så var den en igloo.

Vi åkte till Södertälje 10.30, då var allt ok. Vi körde första lassen 12.30, då var det fortfarande ok. Nästa lass tog vi både med vår bil och lastbilen vi hyrt, vid 13.30 – då började det snöa. Nästa lass gick vid 16 och då fanns det inte mycket väg kvar att köra på. Efter sista lasset stannade jag och killarna kvar i lägenheten och fixade lite. Vi ställde lampor i rummen och tände, gjorde iordning sängarna och skruvade ihop datahörnan och ett skrivbord och lite annat smått och gott. Martin åkte tillbaka till Södertälje tillsammans med mina föräldrar och lämnade tillbaka hyrbilen. När vi var färdiga i lägenheten åkte vi hem och tog igen oss.

Martin hjälpte sina föräldrar med det sista och körde sedan deras bil till Tumba för att hans pappa skulle slippa köra i skitvädret. Sen visar det sej att hans mamma inte kan säga säkert om kaffebryggaren är avstängd eller ej, så nu är han på väg till Södertälje igen. Stackarn. Han lät både uppgiven och trött när han ringde för att säga att han skulle komma lite senare än tänkt. Men vi kan inte låta hans pappa köra i det här vädret, så är det bara.

Vi är alla ganska trötta nu. Senior ligger och titta på OS, jag sitter här, Junior och hans tjej lagar mat till oss 🙂 Det blir nån variant på köttfärsås. Det får bli vad som helst för min del, bara jag slipper laga det… Sen blir det melodifestivalen och efter det sååååååva! Vi kommer sova gott inatt!

Men det känns bra. Nu har de iaf flyttat, det var ett projekt som såg omöjligt ut för ett år sedan, men som fixade sej väldigt bra. Nu har vi Martins föräldrar nära oss så vi kan hjälpa dem vid behov och vi kan låna bil av dem 🙂 Allt har löst sej på bästa sätt. Till slut!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *