Idag blir det shopping!

Idag blir det shopping!

Efter att ha städat så ihärdigt i många dagar, ska jag äntligen få lite nöje! Jag och Junior ska in till stan och shoppa på rean idag. Det enda jag letar efter är en svart kofta med dragkedja, inte lätt att hitta inte…
 
Mina axlar är ”felkonstruerade”, så koftor med knäppning trillar av mej. Det brukar inte spela någon roll hur de ser ut, har de knäppning så sitter de illa… vet inte varför… alternativet är en svart munkjacka. Junior vill titta på byxor, såna där med en massa kedjor… titta kan han väl göra?!
 
Men det blir ingen heldag, vi går en sväng och kollar det vi ska. Det blir väl lunch på stan och sen tar vi tåget hem igen. Eventuellt tittar vi in på riksdagen och säger hej. Sen ska vi hem och mysa… har fått låna sista Harry Potter, så den ska vi börja läsa. Då ligger vi allihopa i min säng, med mej i mitten och hunden vid fötterna.
 
Fast jag måste nog ta fram dammsugaren också, mitt eget hem har lixom inte fått så mycket uppmärksamhet senaste dagarna…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *