Idag blir vi klara!

Idag blir vi klara!

Det var varmt igår! Jäkligt varmt! Å då trivs jag som fisken i vattnet, får massor gjort och bli frustrerad på alla som inte orkar något  🙂

Har sagt det förut och säger det igen; jag är född i fel värdsdel och har förmodligen solcellspaneler ovanpå skallen. Jag får alltid extra energi av sol och värme. Till skillnad från många andra har jag förstått.

Så i 30 graders värmer tyckte jag att det passade jättebra att tapetsera. Synd bara att tapetklistret inte riktigt var med på mina noter. Det torkade snabbare än fort och man fick kleta på jättemycket. Men fastnade gjorde det iaf till slut och på bara ett par timmar hade vi lyckats fixa halva rummet. Skitfint!

Eftersom det var så pass varmt som det var så orkade Baileys inte gå någon promenad, så vi åkte till mina föräldrar och slängde honom i poolen istället. En lycklig hund fick svalka sej och motionera ordentligt i bassängen. Martin gjorde honom sällskap och båda var nöjda och glada. Jag satt på kanten och var lika nöjd jag.

Vid 18-tiden gick vi upp till Martins förtäldrar för att fira hans pappa som fyllde år. En god middag och ett par timmar senare gick vi hem och fortsatte med Seniors rum. När solen gått ner satt jag och Martin på alltan och drack vin en stund innan läggdax. Jag älskar svenska sommarkvällar!

Nu ska vi fixa det sista och möblera rummet. Ikväll ska allt vara klart!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *