Idag Tomas Ledin

Idag Tomas Ledin

Idag skiner solen från en klarblå himmel trots att SMHI visar regn hos oss just nu… de kanske har tagit semester och glömt att uppdatera eller nåt?
 
Pratade med Junior igår. Han mår jättebra och trivs fantastiskt bra i Barcelona. Imorgon kommer han förmodligen flytta till en annan familj, men en lite trevligare värdmamma hoppas vi. Igår hade en av killarna vaknat av att damen de bor hos, studerat honom medan han sov – läskigt! Igår hade de iaf legat på stranden nästan hela dagen och sen besökt den stora marknaden och shoppat loss bland all frukt. Junior är fortfarande den som sköter snacket och nu verkar det flyta på ganska bra – så syftet att öva spanska är iaf uppnått. Det var väldigt skönt att få prata med honom och höra hur glad han lät.
 
Idag ska vi ta en lång promenad med Baileys och sen soooola! Sen i måndags hade jag gått ner 1,3 kg, ända tills jag stoppade i mej en massa smågodis igår… så nu är det bara 0,3… får se vad vågen säger imorrn. Jag måste verkligen gå ner i vikt nu, trivs inte alls som jag ser ut eller känner mej. Men nu är det iaf fint väder och vi tar långa promenader varje dag. Igår blev det 14 000 steg! Maten sköter vi bra och nu har vi kommit igång med motionen – nu är det bara ”tänket” kvar att jobba på och det är det svåraste. det där med positivt tänkande är jag ganska dålig på… men jag har gått ner i vikt förr, så jag vet ju att jag kan – ska bara orka ta tag i mej.
 
Ge er en fin lördag och glöm inte att det är Tomas Ledin som sommarpratar idag. P1 kl 13.05.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.