Igång igen!

Igång igen!

Efter att ha varit dödstrött och sjuk i nästan 2 år har jag nu så mycket energi att vissa nog blir galna på mej  🙂

Men herregud! Vem vill inte göra saker när man kan, orkar och det riktigt kliar i fingarna att få sätta igång? Det fnns faktiskt inget bättre än att vara frisk och må bra, särskilt på sommaren när solen skiner.

I morse vaknade jag redan strax efter 7 och var pigg, det är inte riktigt likt mej… men men, låg kvar i sängen till strax innan 8 sen var det frukost framför inspelat Hells Kitchen. Vi gick en sväng med Baileys innan det blev för varmt och det var riktigt härligt ute.

Sen drog Martin iväg och handlade medan jag började tapetsera Juniors rum. Han har så mycket grejer i sitt rum, så man får ta en vägg i taget. Nu hade jag förberett en och en halv vägg, drygt 3 meter. Det tog bara någon timme att tapetsera den delen och sätta tillbaka listerna. Himla läckert blir det!

Så nu är det bara att fixa de andra väggarna också och få på tapet på resten. Det tar nog inte många dagar innan hans rum är helt klart! Då ska det bara städas rejält också… Junior har tur som inte är hemma, annars hade han haft ett kul jobb framför sej.

Jag får kommentarer som att jag är såååå duktig och att man inte fattar hur jag orkar. Men jag är inte alls duktig! Jag gör bara det jag velat hur länge som helst och nu orkar jag! Det är roligt och det blir så otroligt fint. När jag inte orkar mer, då slutar jag. Så enkelt är det!

Några frågar om bilder och det blir bilder så fort jag har ett vidvinkelobjektiv. Rummen är så små att det är svårt att få bra bilder. Men om någon har en kamera så: välkomna hit och fota  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *