Ikea på en söndag

Ikea på en söndag

Hur korkad är jag egentligen som över huvudtaget ens tänker tanken att gå på Ikea på en söndag??? På en skala skulle jag nog hamna på en tia…
 
Jag skulle behöva köpa nya djupa tallrikar och jag har sett några på Ikea som jag kan tänka mej. Dessutom skulle jag behöva göra ettt inköpsvarv i Kungens Kurva av lite andra skäl. Jag ska till Rusta och handla deo, schampo och en massa annat till killarna. Tänkte de skulle få en låda var i julklapp med bara hygiengrejer. De doftar ju inte hallon hela tiden precis…
 
Jo, jag vet att jag sagt att jag är färdig med alla juklappar och det stämmer faktiskt. De är tom inslagna, men jag kom på det här igår och tyckte det kunde vara en bra grej för ytterligare ett paket.
 
Vi får se hur det blir med Ikea, kan ju faktisk åka en annan dag…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *