Imorrn smäller det!

Imorrn smäller det!

Imorrn fyller Senior 15 år! Tänk va tiden går fort!
 
Så det är mycket som ska hinnas med idag, innan jag åker till jobbet om en dryg timme… jag ska slå in två STORA paket, fixa ett gratulationskort på datorn, gå ut med Baileys och förbereda tårta.
 
Det här en ”kaos-dag”. Jag får gå tidigare från jobbet för att hinna hämta upp Senior och Baileys. De har första träningen med agilityn ikväll. Vännen får jobba åt mej… tur man har honom  😉  Junior ska iväg på träning, så killarna äter ensamma får fixa mat själva och sen får Junior ta sej till träningen på egen hand. Vännen kommer hem vid 20.30, Junior ungefär samtidigt. Jag och Senior kommer hem strax innan 21 och då har jag inte ätit sen lunch… så man får väl hoppas att Vännen hunnit fixa lite te iaf.
 
Så här kommer vi ha det i fem veckor framföver. Struliga torsdagar, men allt går – eller hur?
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.