Imponerad!

Imponerad!

Igår föll ytterligare några bitar på plats. Vi behövde bara besöka en enda butik för att hitta golv och väggar till badrummet. Det blir plastmatta både på väggarna och golvet men golvet kommer att se ut som grå-svart skiffer och väggarna är melerad pärlemor. Det kommer att bli jättefint! Och fuktsäkert! Jag är så otroligt imponerad över oss, att vi lyckades bestämma oss på bara några minuter. Så var det oxå fixat!

Åsså fick Junior veta hur han ska jobba i sommar och det var väl mindre skoj… han kommer bara att vara ledig en enda vecka tillsammans med oss. Men men, så är det när barnen blir stora och ska leva sitt eget liv. Det innebär att vi har husvakt hela sommaren, alltid nåt positivt…

Senior är på SM i luftgevär i Linköping och det har gått jättebra! Han sköt personbästa igår och hamnade på 15e plats. Om en liten stund fortsätter tävlingarna, så får vi se hur det går idag.

I övrigt känns det som det mesta faller på plats nu. Bara det där med lokal i Tumba som fortfarande trasslar. Men man kan ju inte få allt.

Om en liten stund ska vi ut och gå med våra medlemmar och sen direkt vidare till en kurs i vardagstrimning med Baileys. Ikväll är det simtävlingar, men det får Junior sköta själv. Han är lite förkyld, men inte värre än att han kan åka dit iaf. Så får vi se om han tänker simma eller inte.

Vädret är väl inte toppen, men men…
Ha en fin söndag allihopa!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *