Mycket nu…

Mycket nu…

Dagarna går i ett just nu.
Igår var det först besiktning med yngste sonen på allergimottagningen. Och efter en snabb lunch, var det dax för tandläkaren för mej. Sen skulle man ju jobba också… Kan väl säga att jag somnade ovaggad igårkväll.

Å i morse var jag uppe med tuppen för att tjänstgöra i tingsrätten hela dagen. Nu har vi lunch paus och jag kan konstatera att de åtalade som passerat oss idag varit mycket säregna och minnesvärda. Många med missbruk av olika slag och då far tankarna genom skallen… hur mår deras barn? Hur har barnens uppväxt varit och hur ser livet ut för dem i vuxenlivet?

Hur blir man av att växa upp med en missbrukande förälder? Jag har ju läst olika berättelser, men undrar särskilt över dem som INTE skrivit ner sin historia. Är det bara de som lyckats med sitt liv som skriver kanske? Ofta blir man ju ett resultat av den behandling man utsätts för. Hur många barn till missbrukare är själva missbrukare? Sånt kan jag fundera över när jag sitter och lyssnar. Å då känns det ännu viktigare att få öppna det där jourhemmet som vi drömmer om.

Snart är det dax att gå in igen och sen vidare till jobbet. Kommer nog vara ganska trött ikväll också. Men resten av veckan är ganska lugn, imorrn blir det träff med narkosläkaren och operationsförberedelser inför tisdag nästa vecka. Sen ska vi väl beställa de där grejerna till badrummet också…

Jaja, allt löser sej och imorrn ska våren komma tillbaka 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *