Infekterat läge = konflikt

Infekterat läge = konflikt

Alla föreningar har väl sina konflikter och särskilt politiska organisationer kan jag tänka mej. I vår lokalavdelning är det just nu riktigt illa och har varit så under flera år. Allt beroende på en enda person.
 
När det gäller mej så stoppas jag från uppdrag, kurser och utbildningar. Allt för att jag inte ska få chansen att komma vidare i det politiska livet. Det är alltid en och samma person som ser till att jag inte får plats eller chansen.
 
Så sorgligt att man kan se mej som ett hot, när vi får plats allihopa. Alla behövs och alla har massor att bidra med, men så är folk rädda om just sitt revir och vägrar att släppa in någon annan. I detta fallet är det rent patetiskt.
 
Imorrn har vi möte då vi ska tillsätta alla nämnder och styrelser. Det kommer bli ett skitigt möte och jag kommer få använda alla armbågar för att få plats. Sånt gillar jag inte, men är tvungen att gilla läget. Annars blir det bara gubbar som styr och det vägrar jag!
 
Önska mej lycka till, det behöver jag!
 

3 svar på ”Infekterat läge = konflikt

  1. Och det är så sorgligt att det ska behöva vara så…! Makten blir alldeles för koncentrerad om det är ett fåtal som skor sig med alla uppdrag själv, dessutom krockar sammanträdena med varandra och uppdraget sköts inte korrekt. Suck! Men kunskap är makt, fila dina argument varför du anser dig vara bättre, ha skor på fötterna och hänvisa till andra kommuner och andra partier. Varför tror du (m) gick fram så mycket förutom deras partiprogram? De förnyar, de sätter yngre på poster för att få fram "hungern" osv. Du fixar det! Kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *