Julklappspyssel

Julklappspyssel

Jag vet att det inte ens är september, men här planeras julklapparna för fullt! Jag kom på värsta bra idén häromdagen, som jag nu spånar vidare på… Måste bara ha några detaljer färdiga innan jag kan fixa all.

Blir det som jag tänkt, så får ungarna bara en enda julklapp i år – men den blir desto bättre! Den ena kommer bli superglad, den andra kommer bli glad. Vi alla kommer bli nöjda i slutänden. Kryptisk? Jupp, men så ska det vara med presenter  🙂

Jag älskar att planera julklappar och är alltid ute i god tid. Medan de flesta är ute i sista minuten och stressar ihjäl sej sitter jag och tittar på och förundras över folks oförmåga att planera. Eller handlar det om att det SKA vara stressigt innan jul? Att det är stressen som är grejen?

Jag brukar ha det mesta klart innan advent. Första advent julpyntar hela familjen hela huset och ungarna fixar pepparkakshuset. Då är alla paket inslagna och läggs under granen. Sen har vi heeela advent på oss att njuta av alla ljus och julmusiken.

För mej är advent och julen det enda positiva from oktober tom nyår – alltså måste man suga på karamellen. Vi brukar ju åka till värmen, men i år ska vi vara hemma. I Januari fyller vi år, då är det ok. Sen är det läskigt, kallt och tråkigt i februari-mars. I april återkommer ljuset, värmen och livsgnistan igen.

Så jag fortsätter att planera mina julklappar… ska bli kul att se vad ungarna säger  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *