Inte så illa faktiskt…

Inte så illa faktiskt…

Grävde i flera timmar igår och ändå så gör faktiskt inte kroppen särskilt ont. Bara lite i vänster axel, där jag haft problem tidigare.
 
Vi fick mycket gjort! Både Vännen och Junior hjälpte mej. När Junior började gräva sa jag till honom att INTE använda spaden som hävarm, eftersom den går av då… jag hann inte säga detta till Vännen och rätt vad det var hörs ett ”oj…”. Det var den spaden det… bara att köpa en ny. Medan jag åkte och handlade spade fixade killarna middag. Så när jag kom hem doftade det nygrillat  🙂
 
Sen grävdes det minsann! Rabatten går i vinkel och den första delen, som är störst och tar längst tid, blev färdig strax innan 21.30. Då stod 3-4 större plantor vid sidan om, 3 fulla säckar med ogräs och annat som ska slängas och en stor hög med den uppgrävda häcken. Skönt!
 
Idag hinner jag inte göra så mycket, ska strax åka och jobba och kommer inte hem förrän vid 20.30. Tyvärr är det sol idag, jag hade räknat med molnigt och ev regn… så vi får se om blommorna överlever. Imorrn är jag ledig igen och då ska nästa del grävas ur och markduk läggas. I bästa fall hinner vi gräva ner de plantor som ska dit igen och köra iväg allt skräp. Så får helgen gå åt till att vattna och snygga till. Så skönt att få detta gjort, det har varit en fler-årsplan lixom…
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.