Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra?

Vet inte vad jag ska göra. Allt känns riktigt jobbigt.
 
Stod i trädgården och grävde, Baileys satt fast i en lina brevid mej. Så går det förbi en lös hund, som Baileys sätter efter. Han drar upp ankaret med linan, den fastnar så han sliter av halskedjan och fortsätter springa efter den andra hunden som är en stor rottweiler. De springer över en väg och upp i ett annat bostadsområde innan han vänder och kommer tillbaka mot mej. Då skäms han… och jag med…
 
Tar hem honom i nackskinnet och stänger in honom. Sätter mej i en stol ute och bara pustar ut, är inte van att srpinga så där. Jag är arg, skäms och uppgiven. Konstaterar än en gång att jag inte kan lita på honom, inte ens när han sitter fast och är brevid mej. Vad ska jag göra? Han är ju så go och tycker om precis alla. Gör oftast som man säger, men blir mer och mer trotsig.
 
Trodde kastreringen skulle hjälpa och vet att alla hormoner inte är där de ska än. Det tar ett par veckor till innan vi vet hur han kommer bli i humlret. Men kan man inte lita på sin hund, kan man inte behålla den… Jag ill verkligen inte ta bort honom, han är ju en familjemedlem. Har därför mailat olika hundproffs för att höra om hjälp. Hoppas bara att någon kan hjälpa oss – annars vet jag itne vad jag ska göra.
 
Är sååå ledsen just nu  🙁
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *