Irriterad idag

Irriterad idag

Direkt när jag vaknade kände jag mej irriterad. Vet inte varför, det bara är så…

Eller jo, jag kanske vet varför… eller iaf vad jag irriterar mej på. Det står grejer överallt som inte ska stå där. Städar jag i vardagsrummet så förfaller köket, städar jag sovrummet så förfaller hallen osv… jag hinner aldrig klart! Trots att vi får färre och färre prylar, så är det fortfarande omöjligt att ha hela huset städat samtidigt. Varför???

Drömmer om en städerska. Men då måste man ju ha någon slags grundordning. En städerska i vårt hus skulle inte veta vart hon skulle börja… det vet ju knappt jag! Men ändå… tänkt om någon kom hit och städade av varje torsdag så det var fint hela helgen. Någon som kunde stryka, torka av alla fria ytor och fönstren, dammsuga och få det att dofta rent. Det skulle vara värt varenda krona, men jag hinner aldrig kolla upp det. Dessutom vill jag ha någon på rekomendation som jag vet gör ett bra jobb och som går att lita på. Vi är inte rika eller har pengar över, men en sån sak skulle vara värt att betala för så man kan få lite sinnesfrid.

Så stor del av irritationen beror på röran. Idag blir i bästa fall trappräcket klart. Då får vi bort virket ur förrådet så att vi kan komma in där igen. Lite större grejer säljs av på Tradera på auktioner som går ut denna och nästa söndag. Idag blev alla astma/allergigrejer hämtade, så platsen i garaget ökade. Å får vi bara trappräcket klart, så kan vi tapetsera det sista i hall/trapp och ställa undan allt som hör till det. Åsså ska sista detaljerna i tvättstugan fixas, sen kan vi använda det också och få ut alla tvättstugegrejer ur köket… Nu hör ju hur det låter – kaos!

Tydligen är min bil färdig nästa måndag. Då kan vi lämna tillbaka pansarvagnen och få in hundburar och annat som ska vara i vår bil. Jag behöver mer tid! Eller bättre organisering…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *