Pansarvagnen utbytt!

Pansarvagnen utbytt!

Så var pansarvagnen utbytt mot ett akvarium!

8.30 ringde Avis och sa att man hittat en bil till mej. Braaaa! sa jag. En vaddå? frågade jag sen. Det bidde en Citroen C3 tror jag den heter… 45 minuter senare hade vi tankat pansarvagnen och ställde tillbaka den på Avis parkering. Den nya var ett helt halvår äldre än Opeln, så nu kör jag en nästan ett år gammal bil. Mot min gamla 9-åring så är detta riktigt skoj!

Iaf… C3 har fönster! Det är en väldigt stor fördel när man ska köra den. Pasarvagnen hade bara ”gluggar”. Bilen får plats i p-rutor och på vår uppfart utan att sticka ut det minsta och har ändå en lika stor bagage. Undrar hur Opel tänker när de gör bilar??? Jag sitter som i en lastbil, högt upp, vilket är en stor fördel när man är lika lång som en smurf.

Även om pansarvagnen var skön att köra, så känns denna bättre för oss och våra behov. Här skulle hundburen gå in, men man får inte ha djur i hyrbilar alltså provar vi inte ens. Så denna kanske vi kan tänka oss senare… kanske alltså.

På fredag eller måndag får jag tillbaka en nystädad och nylackad Peugeot. Som vi förmodligen åker och byter in medan den är snygg. Nu vet vi iaf vad vi INTE vill ha. Ingen mer pansarvagn i detta hus!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *