Jag är en nagellacksnörd!

Jag är en nagellacksnörd!

Man kan inte bara resa och ha koll på vikten, livet innehåller så mycket mer än det… som tex nagellack! Man kan faktiskt inte ha för många, det kan man inte!

Sedan flera år tillbaka målar jag naglarna varje söndag, för att ha snygga händer veckan som kommer. Jag tycker att välvårdade händer säger ganska mycket om en person. Naglarna behöver inte vara långa och fixade, bara de är välskötta. Jag blev därför lite less i höstas när både hår och naglar började leva sitt eget liv och inte alls så trevliga ut. Den där B12-bristen satte sej på många ställen kan man konstatera.

Nu har jag tagit extra B12 i några månader och även varit i värmen och mått bra. Nu har jag naglar att visa upp igen! Vädret gör förstås att man är torr om händerna, men naglarna är numera friska igen. Nu när jag inte längre jobbar utanför hemmet får de faktiskt vila ibland och vara utan lack, men ikväll ska vi iväg på galej då är de självklart målade!

Jag har mina favoritfärger förstås, oftast blir det någon rosa ton, rött, blått, guld eller blandat. Väldigt sällan är det jordiga toner eller naturfärger, det är tråkigt! Naglarna ska ju synas 🙂

Ikväll ska vi på premiär på Hamburger Börs av Sanna Nielsens nya show. Så ikväll är det knallrött som gäller, ikväll är det fest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *