Jag är så stolt!

Jag är så stolt!

Senior ska till Berwaldhallen och ta emot ett stipendium! Han har blivit tilldelad ett stipendium mellan 4000-13000 kr. Han får inte veta hur stort det är förrän vid utdelningen. Så ända till den 10/6 får vänta innan vi vet – sååå spännande!
 
När han insåg att det var en lite större händelse sa han: Då måste jag gå upp på scen väl och hämta diplomet? Ja, svarade jag… så är det nog, så Du måste ha snygga kläder. Efter någon sekund säger han – Mamma! Tänk om jag måste hålla tal!!! Jag kunde lugna honom genom att säga att jag inte tror att risken till det är så stor  😉
 
Men det ska bli så kul! Det blir tydligen uppträdanden och tal av landshövdingen mm. Nu ska vi bjuda med oss matteläraren som skrev rekommendationen. Det är hon värd och jag tror hon skulle vilja följa med faktiskt. Ska bli kul att se hennes reaktion när jag berättar ikväll.
 
Jag är så stolt!!!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *