Jag fick panik!

Jag fick panik!

I onsdags när snön vräkte ner, för jag vet inte vilken gång i ordningen, fick vi nog. Efter andra snöskottningen, på bara några timmar, fick jag panik och sa till Martin att jag orkar inte mer, nu säljer vi huset och flyttar till södra Skåne eller nåt.

Min käre make vet exakt när han måste plocka upp mej och hur. Så han ställde snöskyfflarna på plats, styrde in mej i huset och tog fram sin dator. Sen bokade han en resa, till solen, med avresa mindre än tre dagar senare. Han är bäst!

Vi jobbar ju hemifrån bägge två, han är iofs på kontoret i stan ibland, men just påskveckan och veckan efter var det inga möten för någon av oss. Dessutom skulle vi ju egentligen iväg med husbilen och jobba från den. Tillfället fanns alltså.

Så i lördags flög vi till Cypern! Fyra timmar senare hade vi 17 grader istället för 0, och sol istället för snö. Igår på morgonen kunde vi ta på oss shorts och linne istället för tjocka jackor och långkalsonger. Så otroligt skönt!

Detta var precis vad min kropp behövde. Både knoppen och kroppen njuter och verkligen suger i sej solen och värmen. Jag har världens bästa man!


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

5 svar på ”Jag fick panik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *