Jag fick rätt!!!

Jag fick rätt!!!

Målaren kom inte, men alla andra plus målarens chef. Alla tyckte att jag hade fog för min kritik, det kändes hur skönt som helst.
 
Så imorrn kommer det en annan kille som ska fixa till skavankerna som den andra målaren åstadkom. Imorrn efter lunch borde jag alltså ha ett HELT färdigt kök. I bästa fall har jag dessutom fått tillbaka pengarna som kompisen är skyldig mej också… mötte henne vid bussen imorse och sa att jag gärna såg att hon kom förbi med pengarna under dagen. Hon sa att hon skulle försöka med det. Så nu är det bara att hålla tummarna.
 
Det här två grejerna har varit riktigt energibovar. Det går åt mycket energi att vara besviken och arg. Fixar detta sej – då kommer jag sova väldigt mycket bättre på nätterna.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *