Jag gillar skägg!

Jag gillar skägg!

*** I samarbete med Shavingroom.se ***

Jag gillar män med skägg, snygga skägg! Ni som har sett Martin vet att han har en viss ansiktsbehåring och några vet också att han absolut inte får slätraka sej för mej. Han ska ha ett snyggt och mjukt skägg, då trivs hans fru bäst 🙂

Ja, jag har vissa krav. 3-dagars funkar, men inget stort yvigt helskägg. Det ska synas att han tar hand om det och bryr sej. Å det gör han. Det rakas linjer, finputsas, används balsam och en massa annat. Å då krävs bra produkter!

Shavingroom.se är specialister på skäggvård och har sedan 2009 försett män med kvalitativa rak- och groomingprodukter. Män är väl numera hyfsat bra på att ta hand om sitt yttre och med hjälp av färdiga paket har Shavingroom.se gjort det ännu enklare. De har färdiga kit att ge bort till mannen som har allt, men man kan även sätta ihop sitt eget kit, med hans favoritgrejer. Här finns även guider med hur man rakar sej och tar hand om sin hud och sitt skägg på bästa sätt. Det finns tom råd om vad man ska göra om olyckan är framme och blodvite uppstår.

En del rakgrejer är ju faktiskt himla fina. Jag piffar gärna upp badrummet och handfatet med en snygg rakborste i snyggt trä och en designad ställning. Eller ett gäng snygga krämer och förpackningar som ger ett manligt intryck till ett annars rätt kvinnligt badrum. Vårt badrum är iofs inte rosa, men det kunde ha varit… mitt förra var det 🙂

Såklart är det här bra grejer till Farsdag, just nu erbjuder Shavingroom.se dessutom 15 % rabatt till alla er läsare, på hela sortimentet tom 10/11. Uppge rabattkoden ”FARSDAG19” så får du rabatten. beställer du idag så har du grejerna innan helgen, men skynda dej!

Ett rakset med en snygg säkerhetshyvel, en mjuk rakborste och en tvål som ger väldoftande lödder är en uppskattad present. Detta blir dessutom en present som inte bara blir uppskattad just i år, utan även många år framåt. Något helt annat än den där traditionella slipsen.

Jag bara undrar: En man utan ett snyggt skägg är väl igen riktig man 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *