Jag gjorde INGET!

Jag gjorde INGET!

Igår runt lunch var det är jäkla oväsen ovanför mitt hustak. Jag kollade ut genom mitt sovrumsfönster men såg inget, så jag kollade ut genom Juniors fönster men såg inget där ifrån heller. Så det var bara att gå ut på gräsmattan och DÅ såg jag!

Precis ovanför mitt hustak låg en polishelikopter helt stilla, bara några meter ovanför alltså. Där låg den LÄNGE! Så jag slängde ute en fråga på Facebook och frågade om någon visste varför jag hade en polishelikopter ovanför skallen. Man får nästan alltid snabba svar på FB, så även denna gång  🙂

Tydligen hade det varit väpnat rån alldeles i närheten där jag bor och man letade väl efter gärningsmännen som flytt åt mitt håll. Efter kanske 20 minuter så drog helikoptern iväg, men kom tillbaka ganska snabbt igen. Å sen hördes en skarp smäll och helikoptern åkte iväg igen.

Jag försökte leta efter information och det enda jag hittade var på Polisens sida och där stod inte mycket mer än att det varit ett väpnat rån och att gärningsmännen flytt. Får väl veta mer när lokaltidningen kommer nästa vecka kanske?

Det var iaf inte mej de letade efter – jag gjorde inget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *