Jag hinner ingenting!

Jag hinner ingenting!

Tiden går så galet snabbt just nu och det händer så mycket hela tiden att jag inte hinner någonting mer än det mest nödvändiga. Att uppdatera bloggen går inte alls bra… men men, nu ska jag iaf försöka sammanfatta de två senaste veckorna.

Jag har ju jobbat med Kyrkovalet större delen av september och trodde att allt skulle bli lugnt när det var över. Så blev det inte. Martin åkte på konferens med sitt jobb under själva valhelgen och det enda jag gjorde då var att jobba och sova. En av dagarna var jag faktiskt helt ledig, men helt slut så jag missade en grej som jag sett fram emot väldigt mycket. Jag glömde helt bort det och kom inte på det förrän flera dagar senare och blev så ledsen. Det är vad stress gör med mej, minnet försvinner och jag sover så fort jag sätter mej ner.

Martin kom iaf hem på valkvällen och hämtade mej när vi räknat klart alla röster. Då stannar motorn på bilen. Där står vi strax innan midnatt, jag har jobbat sedan 8 på morgonen och bara haft 45 minuters paus på hela dagen. Martin har varit på resande fot större delen av dagen och vi vill bara komma hem, istället står vi där på vägen och väntar på hjälp. Så frustrerande! Men det är väldigt karakteristiskt för hur vårt liv är just nu. Tyvärr.

Sedan dess har dagarna bara rullat på. Jag har försökt att komma ikapp här hemma och med jobb, och vi har fotat en invigning med röd matta. Det var faktiskt jätteroligt att vara ute bland folk igen. Men det är ju jobb, bilder ska redigeras och en text ska skrivas. Nu filmar vi ju dessutom till vår youtubekanal också.

Å det händer nya saker hela tiden. Bränder som måste släckas. I torsdags fick vi släppa allt för en ny incident med vår ”nära” som har spel- och pengaproblem. Samtidigt finns oron fortfarande där för våra fyra föräldrar, särskilt svärmor. Bilar som måste lagas… och lite annat smått och gott… Ett problem i taget hade inte varit dumt alls…

Helgen som gick var tänkt till att dra iväg med Peppe, men motorn låter konstigt. Så han måste till verkstad, suck! Då bestämde vi istället att vi skulle fixa en massa grejer som måste göras och hinna ut i skogen lite. Så vi vinterstädade trädgården, ställde in utemöbler och gjorde ordning på altanerna, satte upp ljusslingor och började röja i garaget. Nästa helg ska vi nog byta däck på lilla bilen och ställa in den. Sen har vi bara ett ”måste” kvar innan vintern och det är att ersätta stolparna som håller upp entrétaket, de är mörkna och klarar förmodligen inte belastningen av snö ett år till. Så det ska vi också försöka fixa nästa helg, om inget nytt akut dyker upp… Sen kan det bli vinter bäst det vill!

Men det är redan kallt här i Tumba, förra veckan var det nollan precis och början till frost på marken. Lite för tidigt för min smak. Jag önskar nästan att vi kunde hoppa några år framåt i tiden, till den dag då vi rullar ner med Peppe till solen vid den här årstiden och vänder kylan ryggen. Guuud vad jag längtar! När vi höstfixade kände jag att jag är såååå färdig med hus och skulle gärna sälja det bums! Jag har ingen lust alls att fixa med trädgården mer, 29 år räcker. Men några år till får jag väl stå ut antar jag.

Den här veckan är det återigen fokus på att komma ikapp. Man kan inte ha 150 flikar öppna på datorn… men det har jag… så dem ska jag gå igenom bäst jag kan och göra något med. Men vi ska på ett mingel också, på Café Opera och sen sova på hotell.

Och vi ska på teater igen! På premiären av ”Katt på hett plåttak” på Maxim och det ska bli så himla kul! Jag älskar teater, det har varit mitt liv sedan jag jobbade på Oscars 1989. Det har varit en stor saknad att inte ha sett en enda föreställning på nästan två år, men på onsdag. DÅ!!!

Just det! Åsså är det Stockholm Beauty Week och lunch med Tony Irving på torsdag. Det glömde jag nästan. Allt detta ska ju såklart skrivas om, så frågan är om jag hinner med de där flikarna… de blir nog snarare fler misstänker jag… Jag kommer aldrig ikapp, det är nog bara att inse. Jag behöver en helg ”på rull” borta från allt och några dagar i total isolering. Kanske om ett par veckor, hoppas!

Ligger ni också efter med allt?

Missa inga inlägg: följ bloggen på Facebook och mej på instagram

3 svar på ”Jag hinner ingenting!

  1. Jag förstår precis vad du menar! Jag har dragit på mig lite för mycket jobb den senaste tiden med tanke på att jag bara ska jobba 25% under föräldraledigheten. Mitt fokus under hösten är nu att fokusera på saker jag vill göra och mår bra av, det kommer bli lite jobb ändå då det fortfarande ligger lite som ska fixas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *