Mitt i veckan!

Mitt i veckan!

I arbetsveckan alltså…
Onsdag… sista ”riktiga” arbetsdagen i veckan, brukar det kännas som. Martin och jag kör ju så det ryker i Tullinge, Tumba och Rönninge första delen av veckan och sen jobbar jag from imorrn varje torsdag i Södertälje. Då är det heeeela dagen som gäller; 10-20.30. Lååång dag, men jag får en bonus i form av lunchdate med Martin 🙂

Innan vi åker till jobbet idag är det en massa smågrejer som ska fixas. Om en stund kommer killar från Kungssäng hit och ska titta på min säng och ev laga den. En bräda under i fotändan har bara tvärspruckit! Och så tung är jag faktiskt inte! Så nu ska de se om den kan ersättas eller om hela sängen måste bytas ut. Jag tror det blir det sistnämnda… suck!

Sen ska jag fixa ett par beställningar. Vi har haft grymt mycket folk de första två dagarna, så massor med grejer har tagit slut. Det är tur vi haft Senior med oss, han har verkligen hjälp oss massor de här två dagarna. Han har visat nya medlemmar till rätta och varit allmänt behjälplig. I måndags hade vi 12 nya och igår 18! Spännande att se hur det blir idag…

Baileys ska ut, det fixar Martin och jag ska fortsätta mitt evighetsarbete i tvättstugan. Jag har låååångt kvar till botten av tvättkorgarna… nu är iaf snart alla sommar/semesterkläder rena igen och kan läggas undan.

Sen är det säkert en massa annat som jag måste göra också. Det är snart årsmöte för Astma & Allergiföreningen. Alla papper dit ska sammanställas och kopieras. Ska även sammanställa tiderna för tillfällena då jag träffat mina kontakt”barn”. Jag avskyr papper! Å jag hinner förmodligen bara en bråkdel av det jag vill, som vanligt…

Hur ser Din dag ut?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *