Jag svälter ihjäl!

Jag svälter ihjäl!

I lördags började Vännen och jag räkna points igen. Ni som går på Viktväktarna vet ju vad points är, för er andra kanske det behöver förklaras. Allt vi äter har räknats om till ett ponitsvärde, jag får äta 17 och Vännen 30. Detta kan man jämföra med att en pizza är 36, en banan 1, en kycklingfilé 2, en hård macka med ost 2,5 osv. Jag ska alltså äta 17 ponits per dag, men väljer att ligga på 15 så jag får äta lite mer på helgen. Vännen fyller i pointsen och är inte förhandlingsbar…
 
Allt detta gör jag för hans skull, för att han till VV-mötet för personalen nästa lördag ska ha nått dit han vill. Han har bara ett par kilo att gå ner och det är ju väl känt att män går ner i vikt snabbare än kvinnor – FUSK!!!
 
Jag har varit hungrig sen i söndags och tycker att livet är ganska orättvist just nu… men vad gör man inte för sin älskade? Nu har han fått för sej att även han leva på mina 17 för att se hur det är… Han kommer ju dö!!! Så nu får vi se om han försvinner helt eller bara blir lätt irriterad… som jag… Ner i vikt kommer han iaf att gå  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *