Nu har jag också läst…

Nu har jag också läst…

Fick se reportaget om mej i Topp Hälsa och det var ju ingen hit direkt. Texten var helt ok, den hade jag fått läsa innan så det visste jag. Men bilderna… jösses!
 
På den första bilden ser jag ut som en präktig besserwisser och på den andra är jag en riktigt tjockis! Dubbelhakorna syns lång väg… Nog för att det kanske ser gott ut med allt godis, men efter en stund var det faktiskt inte så himla gott. ”Spärra upp ögonen, bit tag i bananen och draaaaa” fick jag höra ungefär 300 gånger.
 
Hade jag haft mina egna kläder hade det kanske varit en sak, men de där kläderna satt faktiskt inte alls snyggt på mej. Jag som nästan alltid har urringat och tightare kläder trivdes inte i dem där tantiga utstyrseln. Å det syns…
 
Men men, nu är det gjort. Viktväktarna har fått ordentligt med reklam och jag fick faktiskt en ganska bra slant för jobbet. Så jag får väl ändå vara nöjd.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *