Jorå, jag lever!

Jorå, jag lever!

Hallå hej, som Bert skrev i sina dagböcker. Jag har inte riktigt hunnit med bloggen som jag brukar, vi städar nämligen fortfarande… men nu ser vi ljuset!!!

Ni som hängt med vet att vi började städa för ungefär två veckor sedan. Å när jag säger städa, så menar jag STÄDA. Vi har röjt och kollat igenom varenda millimeter snart. Tänk er en flyttstädning, men ni flyttar inte. Varenda pryl går vi igenom och varenda hörn skrubbas rent – och vi är helt slut. Två långhelger och nu är vi iaf i det närmaste färdiga med undervåningen. Det låter som vi bor i ett palats, men vi har faktiskt bara 100 kvm 🙂

Planen var att vi skulle vara färdiga med hela huset den här helgen, men så blir det alltså inte. Imorrn blir det inte så mycket mer gjort eftersom vi ska ha ett litet Eurovisionparty här hemma. Vi blir 10-12 personer, äter och dricker lite gott och hejar fram Sverige förstå. Att det är ordning nere där vi ska vara är vi väldigt nöjda med. För första gången på länge är det faktiskt ordning på hela nedervåningen samtidigt!

Å nästa helg är det loppis, hoppas vi säljer massor!

 

Ett svar på ”Jorå, jag lever!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *