Julklapparna fixade!

Julklapparna fixade!

Pappa och jag

 Kånkade hem ett gäng fotoalbum från mamma och pappa igår. Sen satt vi till mitt i natten och scannade hundratals med bilder från väldigt långt bak i tiden. Bilder från när min pappa var liten, bilder på brorsan och mej, på killarnas skolavslutningar och en massa annat. Tanken var att få en almanacka till min gamla Farmor med bilder som hon minns och kan glädjas över. Ett sätt att få henne att komma ihåg händelser från förr helt enkelt. Jag hittade tom en bild på hennes fostermor!

Så idag har jag gjort hennes almanacka och den blev riktigt fin. Bilder, förklarande texter och snygg layout – jag är supernöjd! Genom Vistaprint.se kostade en almanacka bara 74 kr inkl porto, helt galet billigt! Det ska bli så spännande att se den i färdigt skick  🙂

Min första hund; Raska

Några av de inscannade bilderna har vi lagt ut på facebook så kan ”modellerna” sno dem och lägga i sina egna album. Killarnas kusin tyckte det var himla kul med gamla bebisbilder på kusinerna tillsammans. Bilder från när min pappa låg i lumpen kommer nog också att få en och annan att dra på smilbanden.

Det är verkligen en nostalgitripp att gå igenom gamla bilder. Så många människor, så många minnen och händelser. Ett helt liv.

Idag har jag även slagit in den första julklappen och fixat våra föräldrars julklappar. Så nu är jag så gott som klar!  40 dagar kvar till jul….

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.