Julkort eller ej?

Julkort eller ej?

Mina julkort brukar ligga färdigskrivna innan första advent, så är det inte i år. Jag tänkte först inte skicka några ”vanliga” kort alls, eftersom jag faktiskt knappt fick några själv förra året och igentligen inte har råd.
 
Men så fick jag ändå för mej nu i veckan, att några få vill jag iaf skicka och köpte 10 frimärken. Nu sitter jag här och kollar adresser och skriver kort. Imorrn ska vi ta en fin bild på mina tre killar osh skicka med i några av korten.
 
Jag skickar alltså inte så många kort själv, och jag får heller inte några längre själv. Däremot skickar jag via mail, säkert närmare 100 stycken. Men då är det ett litet julbrev där jag berättar vad som hänt oss under året och hur det går för killarna. Lite mer informativt än ett julkort alltså.
 
I år blir det brevet lite knepigt att skriva, bla för att det inte hänt så mycket skoj eller intressant. Sen är det ju många som läser här också och redan vet vad som händer i vårt liv. Men nåt ska jag väl få ihop, det är ju inte dax riktigt än…
 
Hur gör ni? Skickar ni ”vanliga” julkort? Eller kör ni bara elektronisk?
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *