Junior 17 år!

Junior 17 år!

Tänk att min Lillprins Bus fyller 17 år idag! Skitungen, som liten alltid var glad och hade plåster i ansiktet. Solstrålen som kunde smälta en sten, underbar och älskad av alla  😉

Idag blir han 17 år och jobbar hela dagen. Klockan 18 hämtas han av mormor och morfar och när han kommer hem har vi några gäster på besök för att äta taco och umgås. Vi blir inte särskilt många, bara närmast sörjande. Lite lagom komplicerat sådär.

Igår gjorde jag klart den första (av fyra) fotoboken. Eftersom maxantalet för sidor är 80, så får det bli två böcker per unge med 9 år vardera. Så igår blev Seniors första bok färdig. Då har jag även scannat in teckningar och lagt in i boken. Fram tom onsdag är det 50%, så jag hoppas få Juniors första bok klar till dess också.

Så vardagsrummet börjar så smått tömmas på fotopärmar. From 2004 ligger det mesta i datorn. Jag ska sitta en liten stund idag, men sen ska jag röja och duka så vi kan äta vid nya bordet i vardagsrummet. Där jag har datorn just nu, imorrn står den säkert där igen  🙂

Just nu är jag väldigt nostalgisk, bla eftersom jag lever bland alla våra gamla bilder. Men också för att det känns som en bra period att summera killarna småbarnstid. Igår slog det mej att Senior inom en ganska snar framtid är 20 år. Han kommer inte att vara tonåring så länge till! Häftig känsla!

Vi har haft det himla bra tillsammans, trots mediciner, läkarbesök, sjukdomar/funktionshinder, korkade lärare/medmänniskor och en massa annat. Vi är ett superteam och det kan ingen ta ifrån oss. Älskar mina ungar mer än man kan sätta ord på! Det finns inga ord som är så stora som kan beskriva hur hjärtat känns när jag tänker på dem. De betyder ALLT för mej!

Älskar er killar, Ni är finast på jorden!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *