K. Lundqvist invigt!

K. Lundqvist invigt!

Jag tycker om att se helt vanliga människor lyckas, särskilt om de är mina vänner förstås. Att se en person klura på en idé, testa idén på oss runt omkring, lansera sin idé, starta ett företag, säga upp sej från ett fast arbete, satsa allt och lyckas, är inget annat än häftigt! Så har det varit för Stoffisen och jag är så otroligt stolt över honom!

Stoffisen och jag lärde känna varandra för massor med år sedan, via bloggarna. Vi träffades efter ganska lång tid och trots att vi är så otroligt olika fastnade vi för varandra och har hållit kontakten genom alla år. Han blev som de lillebror jag aldrig haft. Det är Stoffisens särbo D som har gjort våra vigselringar  🙂

I onsdags var vi med på invigningen av hans butik K. Lundqvist i Djurgårdstaden. Kulmen på flera års slit! Lokalen delar han med Rost & Russin som har precis allt man behöver! I Stoffisens del är det svart och elegant och med en gigantisk kristallkrona i taket. Här trängs doftljus, doftpinnar, speglar och en massa annat. Allt i svart, vitt eller pridefärger – elegant och med klass. Stoffisen är perfektionist och lämnar inget åt slumpen. Skapar han ett märke är det bra grejer, öppnar ha en butik så är den något alldeles extra! Så är det bara!

Vi var alltså där för att närvara vid invigningen, men även för att få träffa D och hans övriga familj. Trots att vi känt varandra så länge så har jag aldrig träffat hans föräldrar, men det fick jag göra nu. Världens sötaste med härligaste norrländskan! Vi hade ju hört talas om varandra och behövde ingen mer presentation, det var som vi kände varandra direkt. D har vi ju träffat, så där blev det ett hjärtligt återseende.

Butiken var full med glada människor som frossade bland goda snittar, bubbel och fina grejer. De allra flesta gick därifrån med en påse i handen. Doftljus kan dofta väldigt starkt, men Stoffisens har bara en förnimmelse av doft och är dessutom helt naturliga. Jag har flera stycken och älskar dem! Tidigare har jag fått ställa ut doftljus för att de nästan stinker, men de här är tända nästan jämt utan problem. Doftljusen står ungefär överallt här hemma och doftpinnarna står på toaletten. Alla med samma sobra doft som man bara förnimmer och som fräschar upp luften. Jag älskar dem!

Har du vägarna förbi Djurgårdstaden, typ Ropsten/Hjorthagen så tycker jag att du ska besöka butiken, den ligger på Hårdvallsgatan 18. Annars kan du besöka K.Lundqvist på nätet och se vad han har. Du kommer inte bli besviken!

Tack Stoffisen för att vi får finnas med i ditt liv och stort lycka till med allt du tar dej för!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *